"Неверне бебе" нови спот снимили у изолацији: Носи важну поруку!

Мере обавезне самоизолације чланови групе "Неверне бебе" користе на најкреативнији могући начин - раде на песмама за осми студијски албум у кућним условима.

Забава 26.03.2020 | 15:14
"Неверне бебе" нови спот снимили у изолацији: Носи важну поруку!

Једна песма снимљена у прошлој години изненада је у актуелним догађајима добила сасвим нова значења и поруке.

Управо то је био мотив да се сви сниме у кућним условима и на тај начин екранизују песму под називом "Води ме одавде".

Фронтмен Неверних беба Милан Ђурђевић каже:

"Води ме одавде је вапај и потреба да се пробудимо и вратимо коренима без агресије, патетике, страха... Жеља да пошаљемо поруку безусловне љубави као једине планетарно важне идеје. Посвета емпатији несталој у брзини и изгубљеним приоритетима у којима је "ми" нестало под великим "ја" означивши тако почетак духовног страдања које доводи до губитка свега вредног и заједничког. Овај спот је подсећање на тренутак када смо приморани да се враћамо тамо одакле смо давно дошли и поново поћели да поштујемо минуте у парку, кафу са пријатељима, све оне свакодневне а до јуче неприметне вредности. Отворите очи, срце за љубав према свему и свима."

Иначе су тешки периоди веома инспиративни за уметнике, додаје Ђурђевић и подсећа да је њихов трећи, култни албум "Јужно од среће" настао у периоду бомбардовања.

"Овај, осми по реду своје финале доживљава у условима које савремена цивилизација није ни сањала нити је за њих могла да се спреми и неминовно је да то у својим песмама оставимо као печат, документ једног времена", рекао је Милан.

Погледајте овај спот снимљен у изолацији:

Извор: Курир.рс, Фото: Принтсцреен/Yоутубе

Коментари / 0

Оставите коментар