"Neverne bebe" novi spot snimili u izolaciji: Nosi važnu poruku!

Mere obavezne samoizolacije članovi grupe "Neverne bebe" koriste na najkreativniji mogući način - rade na pesmama za osmi studijski album u kućnim uslovima.

Zabava 26.03.2020 | 15:14
"Neverne bebe" novi spot snimili u izolaciji: Nosi važnu poruku!

Jedna pesma snimljena u prošloj godini iznenada je u aktuelnim događajima dobila sasvim nova značenja i poruke.

Upravo to je bio motiv da se svi snime u kućnim uslovima i na taj način ekranizuju pesmu pod nazivom "Vodi me odavde".

Frontmen Nevernih beba Milan Đurđević kaže:

"Vodi me odavde je vapaj i potreba da se probudimo i vratimo korenima bez agresije, patetike, straha... Želja da pošaljemo poruku bezuslovne ljubavi kao jedine planetarno važne ideje. Posveta empatiji nestaloj u brzini i izgubljenim prioritetima u kojima je "mi" nestalo pod velikim "ja" označivši tako početak duhovnog stradanja koje dovodi do gubitka svega vrednog i zajedničkog. Ovaj spot je podsećanje na trenutak kada smo primorani da se vraćamo tamo odakle smo davno došli i ponovo poćeli da poštujemo minute u parku, kafu sa prijateljima, sve one svakodnevne a do juče neprimetne vrednosti. Otvorite oči, srce za ljubav prema svemu i svima."

Inače su teški periodi veoma inspirativni za umetnike, dodaje Đurđević i podseća da je njihov treći, kultni album "Južno od sreće" nastao u periodu bombardovanja.

"Ovaj, osmi po redu svoje finale doživljava u uslovima koje savremena civilizacija nije ni sanjala niti je za njih mogla da se spremi i neminovno je da to u svojim pesmama ostavimo kao pečat, dokument jednog vremena", rekao je Milan.

Pogledajte ovaj spot snimljen u izolaciji:

Izvor: Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Komentari / 0

Ostavite komentar