БЛ: Мушкарац чије је тијело нађено умро природном смрћу

Након проналаска тијела мушкарца у камиону у Улици Илије Гарашанина у Бањој Луци на паркинг простору царине, утврђено је да је у питању природна смрт.

Република Српска 26.03.2020 | 09:37
БЛ: Мушкарац чије је тијело нађено умро природном смрћу

Констатовано да се не ради о насилној смрти односно да у случају нема елемената кривичног дјела.

Данијела Мучибабић, портпарол Полицијске управе Бања Лука рекла је да је овај случај пријављен полицији јуче у 15:50 сати.

О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука.

(Клиx)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

БЕЗИМЕНИ ВОЗАЦ

26.03.2020 09:39

Тузни су данас сви возаци!Један нас колега је преминуо,казу извјестаји природном смрцу..Док возим друмовима,цекам на прелазима данима,исрпљујем се,страхујем за свој зивот,зивот своје породице да их не заразим,ста једем ,пијем...и висе небитно је!Схватам,и одговоран сам на мјесту професије коју обављам,издрзацу И недај бозе да заврсим као мој колега.А о нама нико не брине.......Засто онда хваљење,пљескање,уздизање изнад нас осталих,јавно експонирање свих оних који треба да одговорно обављају послове на којима раде,гдје им је И мјесто,јер И они други би исто урадили да могу И имају прилику,јер у овој ситуацији избора немамо!Зато моја порука свима:они који обављају своје професије,радите то најбоље сто мозете И знате,за свој народ!Они који не могу да раде,ОСТАНИТЕ КОД КУЦЕ,БУДИТЕ СОЛИДАРНИ,тако цете И ви бити одговорни И не мање заслузни у борби против вируса!Кад све ово продје,изборимо се,презивимо бице времена за хвале,аплаузе,тапсања,одликовања И ста све ко зна,ако је висе некоме И стало до тога!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.03.2020 14:52

У праву си! Тежак, одговоран и захтјеван посао. Градјани би требали цијенити и поштовати возаче, а њихови послодавци још више. Да му камион који кошта 100,_200 хиљада, треба му дати и праву плату, новац да може руцати ко човјек.