BL: Muškarac čije je tijelo nađeno umro prirodnom smrću

Nakon pronalaska tijela muškarca u kamionu u Ulici Ilije Garašanina u Banjoj Luci na parking prostoru carine, utvrđeno je da je u pitanju prirodna smrt.

Republika Srpska 26.03.2020 | 09:37
BL: Muškarac čije je tijelo nađeno umro prirodnom smrću

Konstatovano da se ne radi o nasilnoj smrti odnosno da u slučaju nema elemenata krivičnog djela.

Danijela Mučibabić, portparol Policijske uprave Banja Luka rekla je da je ovaj slučaj prijavljen policiji juče u 15:50 sati.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

(Klix)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

BEZIMENI VOZAC

26.03.2020 09:39

Tuzni su danas svi vozaci!Jedan nas kolega je preminuo,kazu izvjestaji prirodnom smrcu..Dok vozim drumovima,cekam na prelazima danima,isrpljujem se,strahujem za svoj zivot,zivot svoje porodice da ih ne zarazim,sta jedem ,pijem...i vise nebitno je!Shvatam,i odgovoran sam na mjestu profesije koju obavljam,izdrzacu I nedaj boze da zavrsim kao moj kolega.A o nama niko ne brine.......Zasto onda hvaljenje,pljeskanje,uzdizanje iznad nas ostalih,javno eksponiranje svih onih koji treba da odgovorno obavljaju poslove na kojima rade,gdje im je I mjesto,jer I oni drugi bi isto uradili da mogu I imaju priliku,jer u ovoj situaciji izbora nemamo!Zato moja poruka svima:oni koji obavljaju svoje profesije,radite to najbolje sto mozete I znate,za svoj narod!Oni koji ne mogu da rade,OSTANITE KOD KUCE,BUDITE SOLIDARNI,tako cete I vi biti odgovorni I ne manje zasluzni u borbi protiv virusa!Kad sve ovo prodje,izborimo se,prezivimo bice vremena za hvale,aplauze,tapsanja,odlikovanja I sta sve ko zna,ako je vise nekome I stalo do toga!

ODGOVORITE
Name

Re

26.03.2020 14:52

U pravu si! Težak, odgovoran i zahtjevan posao. Gradjani bi trebali cijeniti i poštovati vozače, a njihovi poslodavci još više. Da mu kamion koji košta 100,_200 hiljada, treba mu dati i pravu platu, novac da može rucati ko čovjek.