У изолацији и 12 чланова криминалних кланова у Црној Гори

Национално координационо тијело за заразне болести, уз сагласност Агенције за заштиту личних података, почело је са објављивањем имена особа којима су издата рјешења о обавезној самоизолацији, а на том списку су се нашле и безбједносно интересанте особе.

Регион 25.03.2020 | 09:38
У изолацији и 12 чланова криминалних кланова у Црној Гори

Према писању листа Дан, ради се о 12 особа које су полицији познате од раније, а које се нелегалним пословима баве углавном на територији Црне Горе, преноси портал ЦдМ.

Како се наводи, тако су се на списку Националног координационог тијела за заразне болести нашли и припадници криминалних кланова из Бара, Херцег Новог и Подгорице, а неки од њих мјесецима нису боравили на територији своје градске општине, а самим тим ни државе, због чега сада пролазе прописану процедуру.

Иначе, од када се вирус Цовид-19 појавио на територији Црне Горе, надлежни нису забиљежили изршење тежих кривичних дјела гдје се као извршиоци појављују чланови крминалних кланова.

Директор Управе полиције Веселин Вељовић казао је недавно за Дан да црногорска полиција и у новонасталим околностима прати безбједносну ситуацију и наставља са проактивним деловањем према безбедносно интересантним лицима и члановима организованих криминалних група ради сузбијања криминалног дјеловања.

Посљедњих дана припадници полиције редовно врше појачане контроле безбједносно интересантних особа, а кроз те акције заплењени су оружје, дрога, експлозиви, новац и други предмети и приведен је и одређени број лица.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Баки

25.03.2020 09:48

Ако су познати од раније као криминалци, зашто су на слободи???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жасто

25.03.2020 11:27

Толики криминалци воде народ у БИХ??

Name

Неђо.26.3.2020

26.03.2020 11:07

Баки ---штаје са Милом.

Name

Тиито

25.03.2020 10:57

Ето згоде

ОДГОВОРИТЕ