U izolaciji i 12 članova kriminalnih klanova u Crnoj Gori

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti, uz saglasnost Agencije za zaštitu ličnih podataka, počelo je sa objavljivanjem imena osoba kojima su izdata rješenja o obaveznoj samoizolaciji, a na tom spisku su se našle i bezbjednosno interesante osobe.

Region 25.03.2020 | 09:38
U izolaciji i 12 članova kriminalnih klanova u Crnoj Gori

Prema pisanju lista Dan, radi se o 12 osoba koje su policiji poznate od ranije, a koje se nelegalnim poslovima bave uglavnom na teritoriji Crne Gore, prenosi portal CdM.

Kako se navodi, tako su se na spisku Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti našli i pripadnici kriminalnih klanova iz Bara, Herceg Novog i Podgorice, a neki od njih mjesecima nisu boravili na teritoriji svoje gradske opštine, a samim tim ni države, zbog čega sada prolaze propisanu proceduru.

Inače, od kada se virus Covid-19 pojavio na teritoriji Crne Gore, nadležni nisu zabilježili izršenje težih krivičnih djela gdje se kao izvršioci pojavljuju članovi krminalnih klanova.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović kazao je nedavno za Dan da crnogorska policija i u novonastalim okolnostima prati bezbjednosnu situaciju i nastavlja sa proaktivnim delovanjem prema bezbednosno interesantnim licima i članovima organizovanih kriminalnih grupa radi suzbijanja kriminalnog djelovanja.

Posljednjih dana pripadnici policije redovno vrše pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih osoba, a kroz te akcije zaplenjeni su oružje, droga, eksplozivi, novac i drugi predmeti i priveden je i određeni broj lica.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Baki

25.03.2020 09:48

Ako su poznati od ranije kao kriminalci, zašto su na slobodi???

ODGOVORITE
Name

Žasto

25.03.2020 11:27

Toliki kriminalci vode narod u BIH??

Name

Neđo.26.3.2020

26.03.2020 11:07

Baki ---štaje sa Milom.

Name

Tiito

25.03.2020 10:57

Eto zgode

ODGOVORITE