Пријатељ и некадашњи члан Битлса преминуо од корона вируса!

Певач Си Такер који је наступао са Битлсима пре њихове светске славе и остао им добар пријатељ преминуо је у 76. години од корона вируса, потврдила је њеногова породица за старане медије.

Забава 24.03.2020 | 21:41
Пријатељ и некадашњи члан Битлса преминуо од корона вируса!

Певач је прошле недеље приметио симптоме корона вируса, а умро је у понедјак, 23. марта у болници у Ливерпулу.

- Као породица очајни смо изненадним губитком мужа, свекрва, деке, брата и пријатеља који је кроз музику дотакли толико живота - изјавила је породица певача.

За град Ливерпул он је био Си Такер, али за нас, он био наш свет. Увек је био ту за своју породицу, посебно жену, децу и унуке које је обасипао љубављу. Имао је осмех који би могао осветлити најмрачније собе, а његова духовита личност шармирала све оно на шта је наилазо - рекла је породица певача.

- Упркос болу и тузи, утешени смо бескрајном количином порука које смо добијали од оних који су га гледали како наступа у многим пабовима и клубовима у Ловерпулу више од 60 година. Наступање на позорници, била она велика или мала, била му је велика страст и никад се не би плашио да устане и пева, чак ни на породичним окупљањима - изјавила је породица певача за стране медије.

- Оно што његов губитак чини још потреснијим је чињеница да се све могло лако избец́и да није било корона вируса. За мање од недељу дана прешли смо од здравог и енергичног човека до онога кога више нема овде. Позивамо људе да се придржавају савета и раде оно што је неопходно, тако да многе породице не морају да доживе ову ноц́ну мору - додала је породица у свом званичном саопштењу.

Сматра се да је Си прва особа у Ливерпулу која је преминула од корона вируса. Певач је симптоме осетио након што је одрадио свирку прошле суботе, пре нешто више од недељу дана.

Извор: Телеграф.рс Фото: профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар