Prijatelj i nekadašnji član Bitlsa preminuo od korona virusa!

Pevač Si Taker koji je nastupao sa Bitlsima pre njihove svetske slave i ostao im dobar prijatelj preminuo je u 76. godini od korona virusa, potvrdila je njenogova porodica za starane medije.

Zabava 24.03.2020 | 21:41
Prijatelj i nekadašnji član Bitlsa preminuo od korona virusa!

Pevač je prošle nedelje primetio simptome korona virusa, a umro je u ponedjak, 23. marta u bolnici u Liverpulu.

- Kao porodica očajni smo iznenadnim gubitkom muža, svekrva, deke, brata i prijatelja koji je kroz muziku dotakli toliko života - izjavila je porodica pevača.

Za grad Liverpul on je bio Si Taker, ali za nas, on bio naš svet. Uvek je bio tu za svoju porodicu, posebno ženu, decu i unuke koje je obasipao ljubavlju. Imao je osmeh koji bi mogao osvetliti najmračnije sobe, a njegova duhovita ličnost šarmirala sve ono na šta je nailazo - rekla je porodica pevača.

- Uprkos bolu i tuzi, utešeni smo beskrajnom količinom poruka koje smo dobijali od onih koji su ga gledali kako nastupa u mnogim pabovima i klubovima u Loverpulu više od 60 godina. Nastupanje na pozornici, bila ona velika ili mala, bila mu je velika strast i nikad se ne bi plašio da ustane i peva, čak ni na porodičnim okupljanjima - izjavila je porodica pevača za strane medije.

- Ono što njegov gubitak čini još potresnijim je činjenica da se sve moglo lako izbeći da nije bilo korona virusa. Za manje od nedelju dana prešli smo od zdravog i energičnog čoveka do onoga koga više nema ovde. Pozivamo ljude da se pridržavaju saveta i rade ono što je neophodno, tako da mnoge porodice ne moraju da dožive ovu noćnu moru - dodala je porodica u svom zvaničnom saopštenju.

Smatra se da je Si prva osoba u Liverpulu koja je preminula od korona virusa. Pevač je simptome osetio nakon što je odradio svirku prošle subote, pre nešto više od nedelju dana.

Izvor: Telegraf.rs Foto: profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar