Изашао приручник за љубавнике у вријеме короне

Здравствени званичници Њујорка, града са 8,7 милиона становника од којих је вирусом корона заражено више од 12.000 људи, издали су приручник за безбједан сексуални живот у коме на првом мјесту наводе да је сваки појединац тренутно свој најбјезбеднији партнер.

Забава 24.03.2020 | 18:36
Изашао приручник за љубавнике у вријеме короне

На двије странице тог водича за безбједан интимни живот званичници града наводе да у ери пандемије није време ни за оргије, а ни мењање већег броја партнера, преноси Њујорк дејли мејл и додаје да истим документом позивају да се 20 секунди перу руке и сва помагала која се користе.

Ако нећете да ширите вирус, наводи се у подсјетнику градских власти и додаје да је за промискуитетне најбоље да користе чет румове, а оне склоне тражењу партнера преко интернета такође моле да то избјегавају.

Град Њујорк савјетује Њујоркчане да је најбезбеднији партнер – неко с ким живе, али наглашавају да је јако битно да се секс прескочи ако се или они или партнер не осјећају добро.

Здравствени званичници у том подсетнику, ‘Секс и Корона вирус 2019’ објављеном пред одлуку да се држава уведе под виртуални кључ, упозоравају да се ЦОВИД брзо може проширити љубљењем и додају да вирус још није откривен у осталим тхелесним течностима.

(Агенције) 

Коментари / 0

Оставите коментар