Izašao priručnik za ljubavnike u vrijeme korone

Zdravstveni zvaničnici Njujorka, grada sa 8,7 miliona stanovnika od kojih je virusom korona zaraženo više od 12.000 ljudi, izdali su priručnik za bezbjedan seksualni život u kome na prvom mjestu navode da je svaki pojedinac trenutno svoj najbjezbedniji partner.

Zabava 24.03.2020 | 18:36
Izašao priručnik za ljubavnike u vrijeme korone

Na dvije stranice tog vodiča za bezbjedan intimni život zvaničnici grada navode da u eri pandemije nije vreme ni za orgije, a ni menjanje većeg broja partnera, prenosi Njujork dejli mejl i dodaje da istim dokumentom pozivaju da se 20 sekundi peru ruke i sva pomagala koja se koriste.

Ako nećete da širite virus, navodi se u podsjetniku gradskih vlasti i dodaje da je za promiskuitetne najbolje da koriste čet rumove, a one sklone traženju partnera preko interneta takođe mole da to izbjegavaju.

Grad Njujork savjetuje Njujorkčane da je najbezbedniji partner – neko s kim žive, ali naglašavaju da je jako bitno da se seks preskoči ako se ili oni ili partner ne osjećaju dobro.

Zdravstveni zvaničnici u tom podsetniku, ‘Seks i Korona virus 2019’ objavljenom pred odluku da se država uvede pod virtualni ključ, upozoravaju da se COVID brzo može proširiti ljubljenjem i dodaju da virus još nije otkriven u ostalim thelesnim tečnostima.

(Agencije) 

Komentari / 0

Ostavite komentar