Колоне камиона и јутрос на Граничном прелазу Градишка

На ГП Градишка дуге су колоне теретних возила у оба смјера, а на излазу из земље на граничним прелазима Шамац, Орашје и Клобук.

Република Српска 24.03.2020 | 08:05
Колоне камиона и јутрос на Граничном прелазу Градишка

У Хрватској, за сва возила затворен је ГП Изачић-Личко Петрово Село због сњежних падавина.

Србија је затворила све граничне прелазе према БиХ, изузев граничних прелаза Каракај, Вардиште и Рача који остају отворени само за робни саобраћај.

Хрватска и Црна Гора су затворили све граничне прелазе према Босни и Херцеговини. Улазак у те земље је дозвољен само њиховим држављанима, странцима који имају пријављен боравак и возачима теретних возила.

За теретна моторна возила за транзит преко Хрватске у функцији су гранични прелази Градишка, Бијача и Шамац, а преко Црне Горе ГП Клобук.

Ауто-мото савез Републике Српске (АМС РС) заједно са својих 49 Ауто-мото друштава (АМД) захваљује се свим возачима камиона, који упркос опасности од вируса Корона (Цовид – 19), максимално стрпљиво и уредно превозе робу и снабдијевају тржиште Српске и БиХ прехрамбеним, медицинским и другим производима.

АМС РС још једном апелује на све становнике Републике Српске да прате упутства Владе Републике Српске, надлежних здравствених установа и локалних заједница, те да не крећу на пут без пријеке потребе

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Јаффа

24.03.2020 07:19

Возачима скидам капу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милутин

24.03.2020 08:00

Па остариће људи чекајући на граници.Зар се не може наћи начин да се убрза тај процес обзиром на стање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Транс

24.03.2020 12:53

ГРАДИСКА ЈЕ ПУНА КАМИОНА, ПЛУС КОЛОНА СЕ ФОРМИРА ВЕЦ НА АУТОПУТУ ПРИЈЕ НАПЛАТНЕ РАМПЕ, КАД БИ СЕ СВИ КАМИОНИ СТАВИЛИ У ЈЕДНУ КОЛОНУ БИЛА БИ ДУГАЦКА ПРЕКО 40 КИЛОМЕТАРА. И НИКО НИСТА НЕ ПОДУЗИМА, ОВО НИЈЕ НОРМАЛНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛОКАДА

24.03.2020 13:32

Градиска је саобрацајно блокиран град од јуце, потребно сат, два да се удје у град путницким аутомобилом. Народ препустен сам себи, као и обицно... Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Критичар

24.03.2020 18:59

Највећи је проблем што већ 20 сати камиони се нису помјерили ни центиметра. Синоћ у поноћ је све стало. Ово је не запамћен хаос!

ОДГОВОРИТЕ