Kolone kamiona i jutros na Graničnom prelazu Gradiška

Na GP Gradiška duge su kolone teretnih vozila u oba smjera, a na izlazu iz zemlje na graničnim prelazima Šamac, Orašje i Klobuk.

Republika Srpska 24.03.2020 | 08:05
Kolone kamiona i jutros na Graničnom prelazu Gradiška

U Hrvatskoj, za sva vozila zatvoren je GP Izačić-Ličko Petrovo Selo zbog snježnih padavina.

Srbija je zatvorila sve granične prelaze prema BiH, izuzev graničnih prelaza Кarakaj, Vardište i Rača koji ostaju otvoreni samo za robni saobraćaj.

Hrvatska i Crna Gora su zatvorili sve granične prelaze prema Bosni i Hercegovini. Ulazak u te zemlje je dozvoljen samo njihovim državljanima, strancima koji imaju prijavljen boravak i vozačima teretnih vozila.

Za teretna motorna vozila za tranzit preko Hrvatske u funkciji su granični prelazi Gradiška, Bijača i Šamac, a preko Crne Gore GP Кlobuk.

Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) zajedno sa svojih 49 Auto-moto društava (AMD) zahvaljuje se svim vozačima kamiona, koji uprkos opasnosti od virusa Кorona (Covid – 19), maksimalno strpljivo i uredno prevoze robu i snabdijevaju tržište Srpske i BiH prehrambenim, medicinskim i drugim proizvodima.

AMS RS još jednom apeluje na sve stanovnike Republike Srpske da prate uputstva Vlade Republike Srpske, nadležnih zdravstvenih ustanova i lokalnih zajednica, te da ne kreću na put bez prijeke potrebe

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Jaffa

24.03.2020 07:19

Vozačima skidam kapu.

ODGOVORITE
Name

Milutin

24.03.2020 08:00

Pa ostariće ljudi čekajući na granici.Zar se ne može naći način da se ubrza taj proces obzirom na stanje.

ODGOVORITE
Name

Trans

24.03.2020 12:53

GRADISKA JE PUNA KAMIONA, PLUS KOLONA SE FORMIRA VEC NA AUTOPUTU PRIJE NAPLATNE RAMPE, KAD BI SE SVI KAMIONI STAVILI U JEDNU KOLONU BILA BI DUGACKA PREKO 40 KILOMETARA. I NIKO NISTA NE PODUZIMA, OVO NIJE NORMALNO

ODGOVORITE
Name

BLOKADA

24.03.2020 13:32

Gradiska je saobracajno blokiran grad od juce, potrebno sat, dva da se udje u grad putnickim automobilom. Narod prepusten sam sebi, kao i obicno... Sramota

ODGOVORITE
Name

Kritičar

24.03.2020 18:59

Najveći je problem što već 20 sati kamioni se nisu pomjerili ni centimetra. Sinoć u ponoć je sve stalo. Ovo je ne zapamćen haos!

ODGOVORITE