Заражена супруга и колегиница првог инфицираног у Бијељини

Стање првог инфицираног корона вирусом у Бијељини је добро и он се налази у кућној изолацији, речено је након Штаба за ванредне ситуације града Бијељина. Корона вирусом заражена је и његова супруга и колегиница с посла.

Република Српска 24.03.2020 | 06:58
Заражена супруга и колегиница првог инфицираног у Бијељини

Како је објаснила прим др Милица Ловрић, в.д. директора бијељинске болнице, данас ће бити извршен контролни тест првоинфицираног и уколико буде негативан, он неће бити под обавезом кућне изолације.

-Његова клиничка слика је блага, имао је симптоме првих пар дана, али сада се осјећа добро. Слично је и са друга два пацијента. Ријеч је о женама које су доброг здравственог стања и такође се налазе у кућној изолацији, објаснила је др Ловрић.

Предузете су све мјере и затворене су и контролисане фирма у којима су запослени заражени. -Добра вијест је да дјеца нису заражена, и да васпитачица, која је била у контакту с мајком, супругом зараженог, такође није инфицирана, али из предострожности су затворени вртићи и даље.

Затворене су и фирме у којима раде и под надзором су људи који су били у блиском контакту, рекао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СТРАСНО

24.03.2020 07:43

Заразена супруга и колегица с посла. Колико има запослени на том послу??? Сви би онда могли бити заразени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

24.03.2020 08:36

Сумњива је та с посла