Власта (94) би радо да развози лекаре али због година не сме напоље!

Познати српски глумац Властимир Власта Велисављевић (94) укључио се уживио у Јутарњи програм Прве телевизије где је говорио о томе како проводи дане код куће током пандемије корона вируса.

Забава 23.03.2020 | 20:02
Власта (94) би радо да развози лекаре али због година не сме напоље!

Током свог излагања, овај уметник је навео да га је гест једног човека одушевио.

- Мени је скоро, пре сат времена, један млади човек.... Није ни он баш тако млад, али он има могућност да изађе. Донео ми је неке стварчице, першун, јагоде сам добио... Замислите моју радост што ми је стигао першун. Лепо је што смо заједно у овој невољи. То је и најважније у овом тренутку - рекао је господин Власта и наставио:

- Ја покушавам да пронађем ту лепшу страну. Видим да су се мноог ангажовали неки људи. Ово сад, таксисти, они су ме одушевили. Ја све гледам то, па мислим: Боже, што ја не могу сада да седнем у своја кола и да развозим лекаре. Мени је добро, али ми не дају... - причао је глумац.

- Дивно је то што говорите. Ви сте сада херој што остајете код куће. Знам да то знате. И ми морамо сада Вас да чувамо, то је наша обавеза... Ја сам намерно поменула ове ствари из Ваше биографије, ове тешке догађаје из Ваше биографије , Голи оток и нацистички логор, због тога што је то на неки начин и иронија судбине свега осталог. Читава ова ситуација у којој смо се нашли, толико тога сте преживели, и сада не можете да изађете из куће због овог вируса - рекла је водитељка Марија Савић Стаменић.

- Ја сам то о чему Ви причате, ја сам то заборавио, опростио све. Ово је тренутак да треба да се покажемо какви смо ми људи, какви смо ми као народ, какви смо ми Срби. Баш умемо да будемо заједно у невољи. То ме радује. Уколико је у овом тренутку могуће радовати се... - нагласио је познати глумац.

Извор: Телеграф.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар