Vlasta (94) bi rado da razvozi lekare ali zbog godina ne sme napolje!

Poznati srpski glumac Vlastimir Vlasta Velisavljević (94) uključio se uživio u Jutarnji program Prve televizije gde je govorio o tome kako provodi dane kod kuće tokom pandemije korona virusa.

Zabava 23.03.2020 | 20:02
Vlasta (94) bi rado da razvozi lekare ali zbog godina ne sme napolje!

Tokom svog izlaganja, ovaj umetnik je naveo da ga je gest jednog čoveka oduševio.

- Meni je skoro, pre sat vremena, jedan mladi čovek.... Nije ni on baš tako mlad, ali on ima mogućnost da izađe. Doneo mi je neke stvarčice, peršun, jagode sam dobio... Zamislite moju radost što mi je stigao peršun. Lepo je što smo zajedno u ovoj nevolji. To je i najvažnije u ovom trenutku - rekao je gospodin Vlasta i nastavio:

- Ja pokušavam da pronađem tu lepšu stranu. Vidim da su se mnoog angažovali neki ljudi. Ovo sad, taksisti, oni su me oduševili. Ja sve gledam to, pa mislim: Bože, što ja ne mogu sada da sednem u svoja kola i da razvozim lekare. Meni je dobro, ali mi ne daju... - pričao je glumac.

- Divno je to što govorite. Vi ste sada heroj što ostajete kod kuće. Znam da to znate. I mi moramo sada Vas da čuvamo, to je naša obaveza... Ja sam namerno pomenula ove stvari iz Vaše biografije, ove teške događaje iz Vaše biografije , Goli otok i nacistički logor, zbog toga što je to na neki način i ironija sudbine svega ostalog. Čitava ova situacija u kojoj smo se našli, toliko toga ste preživeli, i sada ne možete da izađete iz kuće zbog ovog virusa - rekla je voditeljka Marija Savić Stamenić.

- Ja sam to o čemu Vi pričate, ja sam to zaboravio, oprostio sve. Ovo je trenutak da treba da se pokažemo kakvi smo mi ljudi, kakvi smo mi kao narod, kakvi smo mi Srbi. Baš umemo da budemo zajedno u nevolji. To me raduje. Ukoliko je u ovom trenutku moguće radovati se... - naglasio je poznati glumac.

Izvor: Telegraf.rs Foto: ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar