СИПА одузела око три килограма опојне дроге

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту јуче су на подручју Кантона Сарајево лишили слободе два лица због постојања основа сумње да су починила кривично дјело из члана 238. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога“.

Босна и Херцеговина 23.03.2020 | 15:24
СИПА одузела око три килограма опојне дроге

Поступајући по наредби Кантоналног суда у Сарајеву, полицијски службеници СИПА-е претресли су стамбени објекат, покретне ствари и лица на подручју Кантона Сарајево и том приликом открили и привремено одузели око три килограма бијеле прашкасте материје која својим изгледом и структуром асоцира на опојну дрогу амфетамин, једну аутоматску пушку, одређену количину муниције и један мобилини телефон.

Након криминалистичке обраде у просторијама СИПА-е, лица лишена слободе биће предата  Кантоналном тужилаштву Кантона Сарајево на даље поступање. 

(БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милутин

23.03.2020 15:08

Биће кризе, границе затворене...откуд дрога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пандемија хероина

23.03.2020 15:41

Засто наси вајни политицари не прогласе ванредно стање због панденије хероина. Висе це он побити омладине него корона старих људи. Сад се сјетили као ванредног стања. Сљам.

Name

747

23.03.2020 15:22

неовластена производња и промет, јер за овластену производњу и промет треба се обратити кантоналном МУП-у

ОДГОВОРИТЕ