Српска естрада у јеку пандемије: Маске им као модни детаљ!

Наше звезде поново су се својски потрудиле да се издвоје из масе и на себе привуку пажњу заститним маскама.

Забава 23.03.2020 | 13:46
Српска естрада у јеку пандемије: Маске им као модни детаљ!

Поп певачици Марији Шерифовић се оне "обичне" маске, које су најчешће зелене или плаве боје, нису уклапале у стајлинг, те је набавила уникатну маску којом се штити од короне, а због симбола којима је украшена не можете да је не приметите. Реч је о црној маски са белим звездицама, а целокупни изглед употпунила је и црним заштитним рукавицама.

Зорице Брунцлик и када је реч о заштитним маскама није могла да заобиђе модни детаљ препознатљив само за њу. Сви је препознају по цветним рајфовима, а сада је то постала маска прекривена розим цвећем! 

Није тајна да Милан Станковић троши велики новац на брендиране одевне комаде и аксесоаре, а модни зналци за њега често кажу да је "маркиран од главе до пете". Тако је Станковић решио да на себе стави ону с потписом Баленсијаге.

И Милици Дабовић се посрећило да усред ванредног стања због епидемије коронавируса пронађе маску за лице баш онакву какву је одувек желела да има.

Ипак, најконтроверзнија маска је познатог телохранитеља Ајкуле који је на лице ставио Луј Витон маску, које се крецу од 50 до преко 150 евра. 

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар