Srpska estrada u jeku pandemije: Maske im kao modni detalj!

Naše zvezde ponovo su se svojski potrudile da se izdvoje iz mase i na sebe privuku pažnju zastitnim maskama.

Zabava 23.03.2020 | 13:46
Srpska estrada u jeku pandemije: Maske im kao modni detalj!

Pop pevačici Mariji Šerifović se one "obične" maske, koje su najčešće zelene ili plave boje, nisu uklapale u stajling, te je nabavila unikatnu masku kojom se štiti od korone, a zbog simbola kojima je ukrašena ne možete da je ne primetite. Reč je o crnoj maski sa belim zvezdicama, a celokupni izgled upotpunila je i crnim zaštitnim rukavicama.

Zorice Brunclik i kada je reč o zaštitnim maskama nije mogla da zaobiđe modni detalj prepoznatljiv samo za nju. Svi je prepoznaju po cvetnim rajfovima, a sada je to postala maska prekrivena rozim cvećem! 

Nije tajna da Milan Stanković troši veliki novac na brendirane odevne komade i aksesoare, a modni znalci za njega često kažu da je "markiran od glave do pete". Tako je Stanković rešio da na sebe stavi onu s potpisom Balensijage.

I Milici Dabović se posrećilo da usred vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa pronađe masku za lice baš onakvu kakvu je oduvek želela da ima.

Ipak, najkontroverznija maska je poznatog telohranitelja Ajkule koji je na lice stavio Luj Viton masku, koje se krecu od 50 do preko 150 evra. 

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar