Погледајте која су М:тел-ова продајна мјеста отворена

У Републици Српској радно вријеме м:тел пословница од понедјељка до петка је од 09.00 до 16.30 часова, наведено је у обавјештењу М:тел компаније.

Босна и Херцеговина 22.03.2020 | 18:00
Погледајте која су М:тел-ова продајна мјеста отворена

М.тел компанија обавјештава кориснике м:тел услуга да ће у складу са прописаним мјерама и одредбама надлежних институција и увођењем полицијског часа у РС и ФБиХ, м:тел пословнице радити по измијењеном радном времену и то:

У Републици Српској радно вријеме м:тел пословница од понедјељка до петка је од 09.00 до 16.30 часова.

Суботом ће радити пословнице у Обилићеву и Господској у Бањалуци, Мркоњић Граду, Приједору, Козарској Дубици, Новом Граду, Добоју, Дервенти, Модричи, Теслићу, Градишци, Лакташима, Прњавору, Брчком, Бијељини, Зворнику, Источном Сарајеву, Палама, Сокоцу, Фочи, Вишеграду, Рогатици, Требињу, Невесињу, Билећи и Гацку у периоду од 08.00 до 15.00 часова.

Пословнице у тржним центрима ФИС и Делта планет у Бањалуци, те пословница у Сребреници неће радити до даљег.

У Федерацији БиХ све пословнице радиће од понедјељка до петка у периоду од 09.00 до 14.30 часова, а пословнице у Зеници, Мостару и Витезу и суботом, такође од 09.00 до 14.30 часова.

Пословнице у Сарајеву (ББИ и Ферхадија), Ливну и Тузли неће радити до даљег.

Из ове компаније поручују грађанима да с циљем своје заштите, али и заштите других, користе све доступне м:тел дигиталне сервисе и својим телекомуникационим услугама управљају од куће. 

Све информације о м:тел услугама можете добити путем www.мтел.ба  као и на број телефона 0800 50 000, наведено је у саопштењу М:тела.

Коментари / 0

Оставите коментар