Pogledajte koja su M:tel-ova prodajna mjesta otvorena

U Republici Srpskoj radno vrijeme m:tel poslovnica od ponedjeljka do petka je od 09.00 do 16.30 časova, navedeno je u obavještenju M:tel kompanije.

Bosna i Hercegovina 22.03.2020 | 18:00
Pogledajte koja su M:tel-ova prodajna mjesta otvorena

M.tel kompanija obavještava korisnike m:tel usluga da će u skladu sa propisanim mjerama i odredbama nadležnih institucija i uvođenjem policijskog časa u RS i FBiH, m:tel poslovnice raditi po izmijenjenom radnom vremenu i to:

U Republici Srpskoj radno vrijeme m:tel poslovnica od ponedjeljka do petka je od 09.00 do 16.30 časova.

Subotom će raditi poslovnice u Obilićevu i Gospodskoj u Banjaluci, Mrkonjić Gradu, Prijedoru, Kozarskoj Dubici, Novom Gradu, Doboju, Derventi, Modriči, Tesliću, Gradišci, Laktašima, Prnjavoru, Brčkom, Bijeljini, Zvorniku, Istočnom Sarajevu, Palama, Sokocu, Foči, Višegradu, Rogatici, Trebinju, Nevesinju, Bileći i Gacku u periodu od 08.00 do 15.00 časova.

Poslovnice u tržnim centrima FIS i Delta planet u Banjaluci, te poslovnica u Srebrenici neće raditi do daljeg.

U Federaciji BiH sve poslovnice radiće od ponedjeljka do petka u periodu od 09.00 do 14.30 časova, a poslovnice u Zenici, Mostaru i Vitezu i subotom, takođe od 09.00 do 14.30 časova.

Poslovnice u Sarajevu (BBI i Ferhadija), Livnu i Tuzli neće raditi do daljeg.

Iz ove kompanije poručuju građanima da s ciljem svoje zaštite, ali i zaštite drugih, koriste sve dostupne m:tel digitalne servise i svojim telekomunikacionim uslugama upravljaju od kuće. 

Sve informacije o m:tel uslugama možete dobiti putem www.mtel.ba  kao i na broj telefona 0800 50 000, navedeno je u saopštenju M:tela.

Komentari / 0

Ostavite komentar