Сви причају о њеној заштитној маски: Зорица у свом стилу! (ФОТО)

Ових дана се све више јавних личности слика са заштитном маском у циљу да позове људе на одговорност и подигне им свест о опасности у данима борбе са пандемијом корона вируса. Међу њима је и фолк звезда Зорица Бруцлик, која је и у овом тешком времену остала доследна свом стилу, па има посебно направљену заштитну маску

Забава 21.03.2020 | 19:10
Сви причају о њеној заштитној маски: Зорица у свом стилу! (ФОТО)

У питању је цветна розе маска, са којом се Зорица сликала за Инстаграм, а уз то је поручила свима да остану код куће. Апел који се последњих дана стално виђа на друштвеним мрежама, управо из разлога што је на територији Републике Србије 15. марта проглашено ванредно стање и уведене најригорозније мере.

У свакој тешкој ситуацији треба извући цветну страну - поручила је Зорица и додала "Заједно смо јачи", а њена маска никако није могла проћи незапажено.

Подсетимо, у Србији је 20. марта проглашена епидемија корона вируса, а свет се са овим опаким вирусом суочио 28. фебруара, када је почео да односи прве жртве.

Бројне јавне личости, како стране тако и домаће, у самоизолацији су, а особама старијим од 65 година забрањено је кретање и излазак из домова. Зорица има 64 године, па још увек не спада у ову групу, али је очигледно да из превентивних разлога слуша савете стручњака и остаје код куће.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

У свакој тешкој ситуацији треба извући цветну страну. ?? #останикодкуће #останикодкуце #заједносмојаци

Објава коју дели Зорица Брунцлик (@зорицабрунцлик_оффициал) дана

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар