Svi pričaju o njenoj zaštitnoj maski: Zorica u svom stilu! (FOTO)

Ovih dana se sve više javnih ličnosti slika sa zaštitnom maskom u cilju da pozove ljude na odgovornost i podigne im svest o opasnosti u danima borbe sa pandemijom korona virusa. Među njima je i folk zvezda Zorica Bruclik, koja je i u ovom teškom vremenu ostala dosledna svom stilu, pa ima posebno napravljenu zaštitnu masku

Zabava 21.03.2020 | 19:10
Svi pričaju o njenoj zaštitnoj maski: Zorica u svom stilu! (FOTO)

U pitanju je cvetna roze maska, sa kojom se Zorica slikala za Instagram, a uz to je poručila svima da ostanu kod kuće. Apel koji se poslednjih dana stalno viđa na društvenim mrežama, upravo iz razloga što je na teritoriji Republike Srbije 15. marta proglašeno vanredno stanje i uvedene najrigoroznije mere.

U svakoj teškoj situaciji treba izvući cvetnu stranu - poručila je Zorica i dodala "Zajedno smo jači", a njena maska nikako nije mogla proći nezapaženo.

Podsetimo, u Srbiji je 20. marta proglašena epidemija korona virusa, a svet se sa ovim opakim virusom suočio 28. februara, kada je počeo da odnosi prve žrtve.

Brojne javne ličosti, kako strane tako i domaće, u samoizolaciji su, a osobama starijim od 65 godina zabranjeno je kretanje i izlazak iz domova. Zorica ima 64 godine, pa još uvek ne spada u ovu grupu, ali je očigledno da iz preventivnih razloga sluša savete stručnjaka i ostaje kod kuće.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U svakoj teškoj situaciji treba izvući cvetnu stranu. ?? #ostanikodkuće #ostanikodkuce #zajednosmojaci

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official) дана

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar