Бајага пркоси вирусу: Не седим беспослен већ компонујем!

Момчило Бајагић Бајага са каријером дугом више деценија успешно одолева свим недаћама кроз које смо као народ пролазили. Кризне ситуације превазилази уз помоћ посла, па је тако и овог пута. Не дозвољава да ванредно стање и пандемија коронавируса која је проглашена у свету заустави његово креативно стваралаштво.

Забава 21.03.2020 | 13:45
Бајага пркоси вирусу: Не седим беспослен већ компонујем!

И кад нема директне контакте с публиком, Бајага не стаје с послом, а тренутно ради на више фронтова. У Сава центру недавно је одржана премијера филма „Хотел Београд“, за који је Бајага, заједно с Милошем Биковићем, снимио песму „Дарја“. Брзо је постала велики хит, а музичар открива да с радом није стао, већ се посветио још једном филму, мјузиклу и новом албуму.

- Премијера филма „Хотел Београд“ је добро прошла. Док сам урадио „Дарју“, филм је већ био монтиран, а Биковић ме је звао и тражио да направим нешто за одјавну шпицу. Иначе, Биковића нисам познавао раније, упознао сам га тек прошлог лета - рекао је Бајага за Тањуг.

Оно што тренутно окупира пажњу овог музичара јесте још једна сарадња с нашим писцем Душаном Ковачевићем. Још се памти Бајагин успех с музиком за остварење „Професионалац“.

- Сада радим на филму „Није лоше бити човек“, надамо се да ће премијера бити на јесен. Завршио сам песме које су се сликале у филму, остаје ми да урадим инструменталну музику - наставља Бајага и додаје да ће филм бити интересантан и необичан. - Одлични су глумци. Видео сам делове сценарија који се сад монтирају, али још је рано да се прича о томе - додаје рокер.

Због тренутне ситуације врло је незахвално планирати концерте, како каже посебно му је жао што је отказао концерт подршке Душану Којићу Који.

- Нормално, то је у складу с мерама које се предузимају. Искористићу ово време кад нема свирки да мало порадим на албуму, да не седимо беспослени - закључује музичар.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар