Bajaga prkosi virusu: Ne sedim besposlen već komponujem!

Momčilo Bajagić Bajaga sa karijerom dugom više decenija uspešno odoleva svim nedaćama kroz koje smo kao narod prolazili. Krizne situacije prevazilazi uz pomoć posla, pa je tako i ovog puta. Ne dozvoljava da vanredno stanje i pandemija koronavirusa koja je proglašena u svetu zaustavi njegovo kreativno stvaralaštvo.

Zabava 21.03.2020 | 13:45
Bajaga prkosi virusu: Ne sedim besposlen već komponujem!

I kad nema direktne kontakte s publikom, Bajaga ne staje s poslom, a trenutno radi na više frontova. U Sava centru nedavno je održana premijera filma „Hotel Beograd“, za koji je Bajaga, zajedno s Milošem Bikovićem, snimio pesmu „Darja“. Brzo je postala veliki hit, a muzičar otkriva da s radom nije stao, već se posvetio još jednom filmu, mjuziklu i novom albumu.

- Premijera filma „Hotel Beograd“ je dobro prošla. Dok sam uradio „Darju“, film je već bio montiran, a Biković me je zvao i tražio da napravim nešto za odjavnu špicu. Inače, Bikovića nisam poznavao ranije, upoznao sam ga tek prošlog leta - rekao je Bajaga za Tanjug.

Ono što trenutno okupira pažnju ovog muzičara jeste još jedna saradnja s našim piscem Dušanom Kovačevićem. Još se pamti Bajagin uspeh s muzikom za ostvarenje „Profesionalac“.

- Sada radim na filmu „Nije loše biti čovek“, nadamo se da će premijera biti na jesen. Završio sam pesme koje su se slikale u filmu, ostaje mi da uradim instrumentalnu muziku - nastavlja Bajaga i dodaje da će film biti interesantan i neobičan. - Odlični su glumci. Video sam delove scenarija koji se sad montiraju, ali još je rano da se priča o tome - dodaje roker.

Zbog trenutne situacije vrlo je nezahvalno planirati koncerte, kako kaže posebno mu je žao što je otkazao koncert podrške Dušanu Kojiću Koji.

- Normalno, to je u skladu s merama koje se preduzimaju. Iskoristiću ovo vreme kad nema svirki da malo poradim na albumu, da ne sedimo besposleni - zaključuje muzičar.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar