Враћају људе са аеродрома и граница према ЕУ

ББЦ преноси да су због забране уласка у ЕУ многи путници данас враћени са аеродрома и граница, уз напомену да ће забрана уласка у ЕУ трајати мјесец дана.

Свијет 18.03.2020 | 15:07
Враћају људе са аеродрома и граница према ЕУ

Забрана се не односи на Европљане који се враћају кући, као ни на британске држављане. Границе унутар ЕУ нису затворене за оне европске грађане који раде ван своје матичне државе у некој другој земљи ЕУ.

Према СЗО више од 185.000 људи широм свијета заражено је вирусом корона.

Европа је тренутно проглашена епицентром епидемије од стране ове институције. Према посљедњим подацима, у Европи је око 3.400 особа умрло од посљедица инфекције вирусом корона. 

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

О_о

18.03.2020 15:47

Важно је да ми незадрживо напредујемо ка ЕУ и НАТО интеграцијама! Ђе је сад весела екипа Квинте да нам каже како су отворени за нас?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

занимљиво

18.03.2020 16:42

Ето само наглас размисљам , цорона се појавила у Кини када тацно не знамо јер њихове власти су то затаскавале док није у Децембру процурило за то вријеме њихови градјани су посјецивали Европу као и насе окрузење , вец у то вријеме је било цудне грипе од којих и смртних слуцајева а није се знало за цовид 19, ако мало размислимо мозда несто и смислимо ко зна .

Name

само констатујем

18.03.2020 18:12

Огроман број навалио у Србију из ЕУ земаља.На хиљаде и хиљаде. Сад питање ко су ти људи и зашто беже из Аустрије,Немацке ,Холандије у Србију?????????????? Ја једино контам да су то ови сто раде на црно тамо па се боје јер немају здравств. осиг. тамо а болнице скупе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

19.03.2020 00:21

Од прилике тако некако. На то све додај и оне који немају боравишну дозволу. Добро дође ова куга да се разобличи истина о томе како је тамо сјајно и бајно и колико је њих то лагало.