Никола Роквић покренуо акцију помоћи старијим лицима!

Никола Роквић сам је покренуо акцију како би људи помогли старијим особама током ванредног стања.

Забава 18.03.2020 | 13:42
Никола Роквић покренуо акцију помоћи старијим лицима!

Никола Роквић истиче да је људима који морају да буду код куће и имају изнад 65 година довољно и да само питате како су и упутите лепу реч.

"Све полази од лепе речи. Тим људима који су најугроженији је некад довољно и да да се само обратите и питате шта им треба, било да су лекови или намирнице, то им значи много", рекао је Никола, а фудбалер Лазар Марковић укључио се у акцију и понудио помоћ старијима.

"Лазар и његова породица су подржали акцију и стварно сам поносан на наш народ како је солидран и како се сложно боримо. Још једном апелујем да сви крену од свог улаза и од своје зграде и да помогнемо онима који нису у могућности да оду до продавнице и да се слушају савети лекара", поручио је Никола у "Јутру код Срђана".

"Ми смо ту наишли на проблем јер старији не користе друштвене мреже, па су се јавили управници зграда и волонтери па их усмеравамо да крену од своје зграде. Ако се неко јави ван тога ми га усмеравамо и шаљемо где је помоћ потребна", објаснио је он.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дјока

18.03.2020 21:26

Помазе се на други нацин, конкретно и тајно. Нека ти старији казу како су им певац и фудбалер помогли. Тај младиц се нонстоп селфира и рекламира. Јадно

ОДГОВОРИТЕ