Nikola Rokvić pokrenuo akciju pomoći starijim licima!

Nikola Rokvić sam je pokrenuo akciju kako bi ljudi pomogli starijim osobama tokom vanrednog stanja.

Zabava 18.03.2020 | 13:42
Nikola Rokvić pokrenuo akciju pomoći starijim licima!

Nikola Rokvić ističe da je ljudima koji moraju da budu kod kuće i imaju iznad 65 godina dovoljno i da samo pitate kako su i uputite lepu reč.

"Sve polazi od lepe reči. Tim ljudima koji su najugroženiji je nekad dovoljno i da da se samo obratite i pitate šta im treba, bilo da su lekovi ili namirnice, to im znači mnogo", rekao je Nikola, a fudbaler Lazar Marković uključio se u akciju i ponudio pomoć starijima.

"Lazar i njegova porodica su podržali akciju i stvarno sam ponosan na naš narod kako je solidran i kako se složno borimo. Još jednom apelujem da svi krenu od svog ulaza i od svoje zgrade i da pomognemo onima koji nisu u mogućnosti da odu do prodavnice i da se slušaju saveti lekara", poručio je Nikola u "Jutru kod Srđana".

"Mi smo tu naišli na problem jer stariji ne koriste društvene mreže, pa su se javili upravnici zgrada i volonteri pa ih usmeravamo da krenu od svoje zgrade. Ako se neko javi van toga mi ga usmeravamo i šaljemo gde je pomoć potrebna", objasnio je on.

Izvor: Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Djoka

18.03.2020 21:26

Pomaze se na drugi nacin, konkretno i tajno. Neka ti stariji kazu kako su im pevac i fudbaler pomogli. Taj mladic se nonstop selfira i reklamira. Jadno

ODGOVORITE