Умрло више од осам хиљада људи од вируса корона

- Број смртних случајева усљед ширења заразе вирусом корона у свијету достигао је 8.419, јавио је Ројтерс.

Свијет 18.03.2020 | 07:51
Умрло више од осам хиљада људи од вируса корона

Према посљедњим подацима, вирусом је заражено више од 198.300 људи у свијету.

Осим Кине, одакле је вирус почео да се шири крајем прошле године, случајеви заражености пријављени су у још 164 земље.

(Срна) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Клин

18.03.2020 07:01

ТРЕБА СЕ САМО АМЕРИКАНЦИМА ЗАХВАЛИТИ!!!!!ОНИ ЦИНЕ ОВЕ СВЕ!!!!ВИРУС,МИГРАНТИ И ТАКО ДАЉЕ............

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

18.03.2020 07:04

Када видим увођење ванредног стања у ЕУ и другим земљама питам се да ли овај вирус уопште постоји или је то све фикција и завјера. Можда и постоји али је опасан колико и свињски или неки други грип. Бићемо свједоци бурних догађаја наредних седмица и мјесеци. Тек када се све смири и заврши моћи ћемо подвући црту и сумирати коначне резултате овог Ладламовог или Форсајтовог трилера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.03.2020 07:21

Дјецаце погледај мало овај прилог па онда труцај о теоријама завјере, срам те било. С којим правом и којим знањем релативизујес опасност и сирис дезинформације? Ста си ти епидемиолог ? Не ниси вјероватно си од сколе заврсио само велики одмор. хттпс://www.цханнел4.цом/неwс/инсиде-оне-интенсиве-царе-теам-фигхтинг-цоронавирус-ин-цремона-италy

Name

Скептик

18.03.2020 08:15

ре, ти само шириш панику. Наравно, придржаваћу се свих мјера што пропише власт, нећу ширити панику и дезинформације али лично сматрам да се све догађа из сасвим другог разлога. Погледај ти ово: хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=х-УИYWМЕУф4 или овај :хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=До_y8Рyм4в8. Све је синоћ јавно објављено и није цензурисано.

Name

иницијатор

18.03.2020 09:18

Ово је све креирано да се растерете пензиони фондови и радна снага лошијег здравственог стања,да остану најздравији и најспособнији,да се остали доведу у ред рад и дисциплину,слично је и Хитлер радио стварајући аријевску расу и тако хтио да завлада свијетом,а филмови су нас припремали за сличне сценарије.Моја поука је да село не треба запуштати и да треба као моја бака имати увијек залиху врећу брашна,шећера и соли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.03.2020 15:06

Бака на селу има солану, сецерану и млин? Све сама производи? Не лупетај, није вријеме за теорије завјере, кад све продје ти лијепо поцни да се бавис истразивацким новинарством па то све докази, направи филм, написи фељтон исл. До тада зацепи прљаву губицу, угрозавас људе релативизацијом и дезинформацијама и од твојих покусаја гласног менталног онанисања сад нема ама бас никакве користи. Ако се вец не бојис надји неког пензионера из комсилука па обави сопинг за њега, то би било корисно. Бог ти дао здравља а и мало памети не би скодило!