Прелепа глумица оболела од корона вируса али одбија болничко лечење!

Прелепа Олга Кириленко (40), једна од најлепших жена и глумица света, болује од корона вируса, али одбија болничко лечење.

Забава 17.03.2020 | 16:32
Прелепа глумица оболела од корона вируса али одбија болничко лечење!

Иако има милионе, којима себи може да обезбеди лечење било где, Украјинка каже да не жели да заузима место старијим људима и онима који се боре за живот.

- Хвала свима који ми шаљу лепе жеље, преплављена сам љубазношћу. Желим да искористим ову прилику да одговорим на најчешће постављена питања која ме питате, а која се тичу корона вируса - почела је Олга.

Зашто нисам у болници? Јер су болнице пуне и примају само пацијенте који се боре за живот, ако сам добро разумела. Речено ми је да ако се стање погорша позовем хитну помоћ - наставила је Кириленко.

- Где сам тестирана? У болници, кад ме је хитна примила након што сам позвала јер ми је температура била преко 39. Како сам се тестирала? Узели су ми брис из грла - наставила је глумица.

Каже, не зна где је покупила вирус.

Где сам добила корона вирус? Немогуће је знати. Може бити било где. Могла сам дотакнути кваку од таксија и добити га одатле. На површинама је! Већ недељу дана ми је температура била 38. Понекад и до 38.5. Данас се спустила - поручила је Кириленко.

Извор: Телеграф. рс Фото:профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар