Prelepa glumica obolela od korona virusa ali odbija bolničko lečenje!

Prelepa Olga Kirilenko (40), jedna od najlepših žena i glumica sveta, boluje od korona virusa, ali odbija bolničko lečenje.

Zabava 17.03.2020 | 16:32
Prelepa glumica obolela od korona virusa ali odbija bolničko lečenje!

Iako ima milione, kojima sebi može da obezbedi lečenje bilo gde, Ukrajinka kaže da ne želi da zauzima mesto starijim ljudima i onima koji se bore za život.

- Hvala svima koji mi šalju lepe želje, preplavljena sam ljubaznošću. Želim da iskoristim ovu priliku da odgovorim na najčešće postavljena pitanja koja me pitate, a koja se tiču korona virusa - počela je Olga.

Zašto nisam u bolnici? Jer su bolnice pune i primaju samo pacijente koji se bore za život, ako sam dobro razumela. Rečeno mi je da ako se stanje pogorša pozovem hitnu pomoć - nastavila je Kirilenko.

- Gde sam testirana? U bolnici, kad me je hitna primila nakon što sam pozvala jer mi je temperatura bila preko 39. Kako sam se testirala? Uzeli su mi bris iz grla - nastavila je glumica.

Kaže, ne zna gde je pokupila virus.

Gde sam dobila korona virus? Nemoguće je znati. Može biti bilo gde. Mogla sam dotaknuti kvaku od taksija i dobiti ga odatle. Na površinama je! Već nedelju dana mi je temperatura bila 38. Ponekad i do 38.5. Danas se spustila - poručila je Kirilenko.

Izvor: Telegraf. rs Foto:profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar