Певачице у изолацији, поштују ванредно стање!

Синоћ је званично проглашено ванредно стање у Србији, због коронавируса који све више узима маха. Ово стање подразумева затварање школа вртића, забрану јавних окупљања, а то је лоша вест и за припаднике наше естраде. Певачи су због овог стања у држави, али и ван ње морали да откажу све наступе.

Забава 16.03.2020 | 14:38
Певачице у изолацији, поштују ванредно стање!

Они су одлучили да буду дисциплиновани у овим моментима и да својим поступцима, пруже пример другим људима  како се понашати у овој ситуацији. Ево шта они имају да кажу о томе. 

Прва на листи је Гоца Божиновска. 

- Јутрос сам први пут отишла у набавку јер, рекох, ајде и ја нешто мало више да купим. Мој син каже: "Мама, па ти ниси нормална!" Гледала сам синоћ нашег председника Вучића и заплакала сам се колико човек брине. Јасно ми је да не треба паничити јер имали смо и горих фаза. Одрасла сам у немаштини и отуда иде тај страх да се све купи и да у кући има хране. Жао ми је што нас је ово снашло. Таман нам је држава почела да се опоравља и ово нас снађе. Сада само да буде лепо време и да убије тај вирус - каже Божиновска.

Њена колегиница Весна Змијанац је побегла у свој планински рај.

- Ја сам на Букуљи. Панике нема, придржавам се упутстава надлежних и свима то препоручујем. Пре свега, верујем себи и посматрам своје тело. По природи нисам паничар, нити узимам здраво за готово то што људи причају. Ситуација ме не плаши, више ме нервира. Нисам навикла да седим, већ да радим. До тада уживам у свом малом рају, где већ припремам башту и чекам дружење с публиком у мају - поручује Весна.

И Снежана Ђуришић дели њено мишљење.

- Верујем у бога и слушам упутства лекара. Пратим све што каже председник и понашам се у складу са тим. Страхове немам јер је страх вера у зло. Пазим се, па како бог да - каже певачица.

Код Милоша Бојанића нема страха од коронавируса.

- Идем на море и не размишљам о вирусу. Тако је најбоље и најсигурније. Верујем нашем председнику, али, пре свега, верујем у себе. Треба слушати лекаре и ја зато идем тамо где нема вируса - каже Милош.

Гордана Лазаревић апелује да се ова ситуација не злоупотребљава.

- Живим као да сам нормална. Сређујем своје двориште. Позвала сам целу породицу на ручак. Перем руке и придржавам се свих правила. Једино што не идем у ресторане. Виђам се нормално с људима, једино што се не љубимо и не рукујемо. Сва срећа да живим у кући, па могу да изађем комотно напоље. Немам страх и пратим све шта се дешава. Није моменат да се злоупотребљава ово стање. Нисам толико страшљива, али ни опрезна, па можда због тога треба да добијем батине - нашалила се Лазаревићка.

Изворинка Милошевић помно прати шта се дешава у земљи и свету.

- Примењујем све живе мере. Нон-стоп сам на интернету. Треба бити солидаран. Немам страх, али сам веома опрезна. Било је још вируса, много опаснијих, преживели смо то, преживећемо и ово - уверена је певачица, а слично поступа и Нада Обрић

- Придржавам се свега и то је најважније за све. Видим да је све добро организовано. У карантину сам, не излазим и не лудујем - рекла је Нада.

Мерима његовим такође сматра да ситуацију треба схватити озбиљно.

- Ово је глобална ствар. Није пријатно, али треба поштовати мере које је Влада донела. Није ми свеједно, бринем и за себе и за породицу.

Мирослав Илић је поручио људима да не праве панику.

- Нема разлога за панику. Понашам се нормално и одговорно. То препоручујем свима. Не треба драмити, нити правити од ове ситуације трагедију. Нормално треба живети и водити рачуна о хигијени - поручује Мирослав Илић.

Извор: Ало.рс/Курир Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар