Украо осам мотора да би импресионирао девојку!

Младић из Њу Делхија ухапшен је прошле суботе, након што је украо најмање осам мотоцикала (мотора) како би импресионирао своју девојку која га је наводно задиркивала због тога што нема ни један мотор (мотоцикл).

Занимљивости 15.03.2020 | 15:57
Украо осам мотора да би импресионирао девојку!

Осумљичени лопов мотора у медијма се наводи само као Лалит, наводно никада није зазирао од присуства на разним забавама у области Њу Делхија, као и начина да импресионира своју девојку.

Тако је било и за Валентиново, прошлог месеца, његови напори према девојци су се чинили бесмисленима, пошто га је почела задиркивати да нема свој мотоцикл.

Била је у праву, али осјец́ао се повређен због њених речи, па је заједно са блиским пријатељем Лалит одлучио да ц́е добити не један, вец́ много мотоцикала како би доказао колико вреди својој девојци.  Нажалост, његов план о импресионирању девојке га је само одвео у затвор.!

Лалит и његов пријатељ Сахеед смислили су план како да накупе што више скупих мотоцикала и пуштајући их полако у пормет тј у саобраћај прошлог месеца. 

Полиција је 6. марта добила информацију да су два потенцијална крадљивца мотоцикла била на подручју дела града Делхија званог Дварк и онда им је полицја поставлила замку.



Камере су биле постављене на кључним местима, а када су двојица осумњичених примец́ени како возе скупи мотоцикл без регистарских таблица, заустављени су и мотор је   проверен.  Показало се да је пријављено да је скупи мотор био украден 21. фебруара из Биндапур-а у граду Делхију.

Лопови су на крају признали злочин и полицији су рекли да су у ствари украли осам мотоцикала из различитих делова индијске престонице Делхи

На питање зашто је један поштени радник водених постројења који поштује законе прибегао крађи, Лалит је рекао да је све то начин да импресионира његову девојку након што га је задиркивала да нема свој мотор!

Извор: Занимљивостидана.цом

 

Коментари / 0

Оставите коментар