Ukrao osam motora da bi impresionirao devojku!

Mladić iz Nju Delhija uhapšen je prošle subote, nakon što je ukrao najmanje osam motocikala (motora) kako bi impresionirao svoju devojku koja ga je navodno zadirkivala zbog toga što nema ni jedan motor (motocikl).

Zanimljivosti 15.03.2020 | 15:57
Ukrao osam motora da bi impresionirao devojku!

Osumljičeni lopov motora u medijma se navodi samo kao Lalit, navodno nikada nije zazirao od prisustva na raznim zabavama u oblasti Nju Delhija, kao i načina da impresionira svoju devojku.

Tako je bilo i za Valentinovo, prošlog meseca, njegovi napori prema devojci su se činili besmislenima, pošto ga je počela zadirkivati da nema svoj motocikl.

Bila je u pravu, ali osjećao se povređen zbog njenih reči, pa je zajedno sa bliskim prijateljem Lalit odlučio da će dobiti ne jedan, već mnogo motocikala kako bi dokazao koliko vredi svojoj devojci.  Nažalost, njegov plan o impresioniranju devojke ga je samo odveo u zatvor.!

Lalit i njegov prijatelj Saheed smislili su plan kako da nakupe što više skupih motocikala i puštajući ih polako u pormet tj u saobraćaj prošlog meseca. 

Policija je 6. marta dobila informaciju da su dva potencijalna kradljivca motocikla bila na području dela grada Delhija zvanog Dvark i onda im je policja postavlila zamku.



Kamere su bile postavljene na ključnim mestima, a kada su dvojica osumnjičenih primećeni kako voze skupi motocikl bez registarskih tablica, zaustavljeni su i motor je   proveren.  Pokazalo se da je prijavljeno da je skupi motor bio ukraden 21. februara iz Bindapur-a u gradu Delhiju.

Lopovi su na kraju priznali zločin i policiji su rekli da su u stvari ukrali osam motocikala iz različitih delova indijske prestonice Delhi

Na pitanje zašto je jedan pošteni radnik vodenih postrojenja koji poštuje zakone pribegao krađi, Lalit je rekao da je sve to način da impresionira njegovu devojku nakon što ga je zadirkivala da nema svoj motor!

Izvor: Zanimljivostidana.com

 

Komentari / 0

Ostavite komentar