Вучић се вечерас обраћа нацији, саопштава одлуку

Београдски медији јављају да ће Вучић данас имати више састанака, након којих ће вечерас услиједити његово ванредно обраћање нацији када ће саопштити своју одлуку.

Србија 15.03.2020 | 08:52
Вучић се вечерас обраћа нацији, саопштава одлуку

Предсједник Србије Александар Вучић огласио се на Инстаграму, у ишчекивању одлуке о употреби Војске Србије у цивилне сврхе.

"Предаја никада није и неће бити опција за Србију. Борићемо се и победићемо!", написао је Вучић.

Подсјетимо, да је министар одбране Александар Вулин затражио од предсједника Вучића да предузме све неопходне мјере да сачува безбједност грађана Србије због ширења Цовид-19.

Медији, истовремено, јављају да ће предсједник данас донијети одлуку о увођењу ванредног стања на дијелу територије или у цијелој Србији.

"Предсједник Републике Србије је вечерас примио процјену Министарства одбране и сада је на њему да одлучи како и на који начин ће искористити своја уставна овлашћења и ставити у функцију очување живота и здравља свих грађана Србије све службе безбједности у нашој земљи. Грађани Србије, будите уз своју земљу, уз своју државу. Живела Србије”, рекао је министар Вулин у ванредном обраћању.

Подсјетимо, Вучић је јуче рекао и да не искључује могућност увођења ванредног стања.

Београдски медији јављају да ће Вучић данас имати више састанака, након којић ће вечерас услиједити његово ванредно обраћање нацији када же саопштити своју одлуку.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мислим Ман

15.03.2020 09:18

Ово као да је преведено од Бусховог говора 7/11 Кад су срушене оне зграде. Ја шаблонски само копирајте све чак и говор, супер, направите и лоше познаваоце географије и историје и од срба исто онако као што су просјечни американци данас у томе танки. Не би ме зачудило да се послије сними неки Српски "Армагедон" "Индепенденце даy" или тако неки добар играни филм послије овога говора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

15.03.2020 10:11

Невероватно које просеравање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боxон

15.03.2020 12:52

Друге земље само прогласе ванредно стање, али не и госп. Вучић, Qуеен оф драма!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Краљ

15.03.2020 14:28

Александар уводи15-мартовску диктатуру, забрањује све странке, распушта скупштину и уводи апсолутистичку владавину.

ОДГОВОРИТЕ