Промјенљиво облачно данас вријеме у БиХ

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати промјењиво облачно вријеме, а слабе падавине су могуће у централним крајевима.

Босна и Херцеговина 15.03.2020 | 08:45
Промјенљиво облачно данас вријеме у БиХ

Током дана доћи ће до смањења облачности и разведравања на сјеверу, западу и југу гдје ће до краја дана бити сунчано, а на крајњем истоку промјењиво облачно уз сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни, источни и сјевероисточни вјетар, на југу Херцеговине јак.

Највиша дневна температура ваздуха од шест до 11, на сјеверу и југу око 13, а у планинама од три степена Целзијусова.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос у БиХ преовладава претежно облачно вријеме, понегдје у вишим подручјима на истоку и југоистоку пада слаб снијег.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Бјелашница минус седам, Хан Пијесак минус два, Мраковица минус један, Чемерно нула, Калиновик, Иван Седло и Соколац један, Градачац, Тузла, Гацко и Мркоњић Град три, Нови Град, Бихаћ, Бијељина, Бугојно, Добој и Сарајево четири, Бањалука, Добој, Рудо, Шипово, Ливно, Приједор, Сански Мост, Сребреница и Зворник пет, Вишеград и Рибник шест, Билећа и Груде осам, Широки Бријег девет, Требиње 10, Мостар, Неум 11 степени.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар