Promjenljivo oblačno danas vrijeme u BiH

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će preovladavati promjenjivo oblačno vrijeme, a slabe padavine su moguće u centralnim krajevima.

Bosna i Hercegovina 15.03.2020 | 08:45
Promjenljivo oblačno danas vrijeme u BiH

Tokom dana doći će do smanjenja oblačnosti i razvedravanja na sjeveru, zapadu i jugu gdje će do kraja dana biti sunčano, a na krajnjem istoku promjenjivo oblačno uz sunčane periode, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren sjeverni, istočni i sjeveroistočni vjetar, na jugu Hercegovine jak.

Najviša dnevna temperatura vazduha od šest do 11, na sjeveru i jugu oko 13, a u planinama od tri stepena Celzijusova.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros u BiH preovladava pretežno oblačno vrijeme, ponegdje u višim područjima na istoku i jugoistoku pada slab snijeg.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus sedam, Han Pijesak minus dva, Mrakovica minus jedan, Čemerno nula, Кalinovik, Ivan Sedlo i Sokolac jedan, Gradačac, Tuzla, Gacko i Mrkonjić Grad tri, Novi Grad, Bihać, Bijeljina, Bugojno, Doboj i Sarajevo četiri, Banjaluka, Doboj, Rudo, Šipovo, Livno, Prijedor, Sanski Most, Srebrenica i Zvornik pet, Višegrad i Ribnik šest, Bileća i Grude osam, Široki Brijeg devet, Trebinje 10, Mostar, Neum 11 stepeni.

(Srna) 

Komentari / 0

Ostavite komentar