Упркос пандемији Стоја наступа по дијаспори!

Док свет страхује од коронавируса, због чега и српски певачи махом отказују наступе по Европи, певачица Стоја Новаковић пева где год је зову ван граница Србије.

Забава 14.03.2020 | 19:13
Упркос пандемији Стоја наступа по дијаспори!

Наступала би Стоја, очигледно, и на домаћем поднебљу упркос забрани окупљања више од 100 људи на једном месту, али власници клубова морају да поштују закон, те су свим извођачима отказали наступе у својим објектима до даљег, почевши од 12. марта.

Стоја се зато концентрисала на наступе по дијаспори, па је у сусрет овом викенду одлетела у Немачку на заказану тезгу у једном клубу у Мајнцу. Она је на Инстаграму окачила слику локала у којем гостује и написала да још ради.

- Видео сам Стоју јуче на аеродрому. Рече ми да лети у Немачку и да јој не пада на памет да отказује тезге због коронавируса, јер га се не плаши. Била је супер расположена, а рече да ће бити још боље кад се врати са ловом. Шапнула ми је да су будале њене колеге које губе толике паре јер отказују концерте због вируса који је као мало јачи грип - рекао је извор Српског телеграфа, препричавајући сусрет са певачицом. 

Извор: Република/СТ Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар