Uprkos pandemiji Stoja nastupa po dijaspori!

Dok svet strahuje od koronavirusa, zbog čega i srpski pevači mahom otkazuju nastupe po Evropi, pevačica Stoja Novaković peva gde god je zovu van granica Srbije.

Zabava 14.03.2020 | 19:13
Uprkos pandemiji Stoja nastupa po dijaspori!

Nastupala bi Stoja, očigledno, i na domaćem podneblju uprkos zabrani okupljanja više od 100 ljudi na jednom mestu, ali vlasnici klubova moraju da poštuju zakon, te su svim izvođačima otkazali nastupe u svojim objektima do daljeg, počevši od 12. marta.

Stoja se zato koncentrisala na nastupe po dijaspori, pa je u susret ovom vikendu odletela u Nemačku na zakazanu tezgu u jednom klubu u Majncu. Ona je na Instagramu okačila sliku lokala u kojem gostuje i napisala da još radi.

- Video sam Stoju juče na aerodromu. Reče mi da leti u Nemačku i da joj ne pada na pamet da otkazuje tezge zbog koronavirusa, jer ga se ne plaši. Bila je super raspoložena, a reče da će biti još bolje kad se vrati sa lovom. Šapnula mi je da su budale njene kolege koje gube tolike pare jer otkazuju koncerte zbog virusa koji je kao malo jači grip - rekao je izvor Srpskog telegrafa, prepričavajući susret sa pevačicom. 

Izvor: Republika/ST Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar