Околић: Руковао сам се са судијом који има корону!

Озбиљне мере! "Огроман је хаос у Милану. Полиција зауставља сваког на улици и проверава, смеш да одеш само до апотеке и продавнице", открива српски одбојкаш за Курир

Спорт 14.03.2020 | 09:37
Околић: Руковао сам се са судијом који има корону!

Српски одбојкаши Александар Околић и Немања Петрић, као и цео тим Милана, налазе се у карантину јер су били у контакту са особама зараженим корнавирусом.

Милан је играо другу утакмицу четвртфинала Челенџ купа против Сареме, а касније је потврђено да су тим-менаџер естонског тима и први судија меча позитивни на вирус ковида-19. Курир је контактирао са репрезентативцем Србије Александром Околићем и средњег блокера екипе Милана.

- Већ други дан сам у стану. Налазим се у правом карантину, али га ја зовем „кућни притвор“. На улицу не смем, смем једино да отворим прозор - смехом почиње разговор за Курир Александар Околић и каже да су му ведар дух и шала једино решење у овако тешкој ситуацији.

Средњи блокер описује стање у Милану.

- Огроман је хаос у граду. Мук је на улицама, само је полиција напољу. Шетње и изласци из станова нису дозвољени. Уколико кренеш у апотеку или супермаркет, одмах те зауставе полицајци и питају где идеш.

Александар Околић открива да су сви одбојкаши Милана у кућном карантину.

- Клуб је званично на нашем сајту објавио да су тим-менаџер естонског тима и судија на том мечу позитивни на корону. Наш клупски лекар одлучио је да из превентиве сви будемо у карантину до 22. марта. Доносе нам храну испред зграде, јаве, онда се ми спустимо на улаз, покупимо и опет у стан. И тако сваки дан. Засад смо сви добро и сви смо здрави. Опет бринемо јер смо се сви руковали са судијом.

Александар открива да би највише од свега волео да се врати у Србију:

- Највећи проблем биће вратити се кући јер ћемо по доласку у Србију опет морати да будемо у карантину од 14 дана пошто долазимо из најугроженије области у Европи. Само о томе размишљам!

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар