Порастао број обољелих од вируса корона у Хрватској

- Министар здравља Хрватске Вили Берош потврдио је како има пет нових случајева заразе у Хрватској, сада их је 24.

Регион 12.03.2020 | 16:54
Порастао број обољелих од вируса корона у Хрватској

Ради се о контактима раније обољелих из Ријеке. Потврђени су током ноћи. Они су под надзором и имају врло благе симптоме, јављају хрватски медији.

Што се тиче двојице заражених који су дошли из Аустрије, односно Њемачке, један је са средње тешким симптомима, а други с лакшим симптомима, рекла је Алемка Маркотић, директор Клинике за инфективне болести др. Фран Михаљевић

Маркотић је рекла да су лажне информације да се крије тачан број заражених увреда свим здравственим радницима који се труде и раде.

(Независне) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЦицкоМицко

12.03.2020 17:25

Ова се корона несали. Бице боље онима који су се заразили него онима који страхују да це је добити. Ста фали они који су се заразили,пар дана се добро искласљу мало одморе лезеци уз темоературу и после имун и миран за сва времена. Ови остали зивице у страхуљи следеце пола године ил висе,неце рахат ни до продавнице ни на посо јос они који путују бусом зиви це се презнојават да у коме није осто вирус а које преболио бице слободан ко птица и мозе ици гдје хоце. Бице потврда да си прелезо болест вреднија од пасоса. Гдје год подјес преко гране без проблема и сви ти завиде а они сто су били здрави бице јос дуго дуго у страху. Мозда неки закљуцани јос дуго у стану са једно пола тоне брасна и које буре уља и средстава за дезинфекцију и кад сав белај продје имаце залихе и да на црњака продају а опет неце никад бит слободни а ти имун на све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Можда

12.03.2020 17:43

Није баш тако друже јер се може поново заразити

Name

ре кононар

12.03.2020 17:59

требо би ти то нама доказат тек да yнамо да је тако.