Porastao broj oboljelih od virusa korona u Hrvatskoj

- Ministar zdravlja Hrvatske Vili Beroš potvrdio je kako ima pet novih slučajeva zaraze u Hrvatskoj, sada ih je 24.

Region 12.03.2020 | 16:54
Porastao broj oboljelih od virusa korona u Hrvatskoj

Radi se o kontaktima ranije oboljelih iz Rijeke. Potvrđeni su tokom noći. Oni su pod nadzorom i imaju vrlo blage simptome, javljaju hrvatski mediji.

Što se tiče dvojice zaraženih koji su došli iz Austrije, odnosno Njemačke, jedan je sa srednje teškim simptomima, a drugi s lakšim simptomima, rekla je Alemka Markotić, direktor Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević

Markotić je rekla da su lažne informacije da se krije tačan broj zaraženih uvreda svim zdravstvenim radnicima koji se trude i rade.

(Nezavisne) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

CickoMicko

12.03.2020 17:25

Ova se korona nesali. Bice bolje onima koji su se zarazili nego onima koji strahuju da ce je dobiti. Sta fali oni koji su se zarazili,par dana se dobro isklaslju malo odmore lezeci uz temoeraturu i posle imun i miran za sva vremena. Ovi ostali zivice u strahulji sledece pola godine il vise,nece rahat ni do prodavnice ni na poso jos oni koji putuju busom zivi ce se preznojavat da u kome nije osto virus a koje prebolio bice slobodan ko ptica i moze ici gdje hoce. Bice potvrda da si prelezo bolest vrednija od pasosa. Gdje god podjes preko grane bez problema i svi ti zavide a oni sto su bili zdravi bice jos dugo dugo u strahu. Mozda neki zakljucani jos dugo u stanu sa jedno pola tone brasna i koje bure ulja i sredstava za dezinfekciju i kad sav belaj prodje imace zalihe i da na crnjaka prodaju a opet nece nikad bit slobodni a ti imun na sve.

ODGOVORITE
Name

Možda

12.03.2020 17:43

Nije baš tako druže jer se može ponovo zaraziti

Name

re kononar

12.03.2020 17:59

trebo bi ti to nama dokazat tek da ynamo da je tako.