<див цласс="ентрy-цонтент">

– Што се мене лично тиче, за мене Милорад Додик не да је Тито, он је за мене Бог и ја немам потребу да се правдам било коме. Што се нас тиче у Републици Српској, за нас је Милорад Додик више од Тита, изјавила је Вулићева.

Сандић сматра да је из наведене изјаве јасно да Сања Вулић поистовјећује предсједника СНСД Милорада Додика са Богом. 

– Са имагинарним бићем које се кроз религију и религијске књиге (Библија, Куран, Талмуд и др.) представља као створитељ свега материјалног и нематеријалног на планети Земљи као и шире, те као биће које одлучује о понашању, односно управља свим живим бићима на планети Земљи.

Односно, један од термина којим се описује Бог је савршено, надљудско биће, за које многи људи вјерују да је творац универзума, навео је Сандић у образложењу свог захтјева.

 <имг срц="хттпс://днс2.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-03-12/03122020092116.јпг" алт="" wидтх="718" хеигхт="848" /> 

Адвокат Сандић истиче да је оваквом изјавом Сања Вулић јасно и јавно испољила “патолошко понашање и патолошки садржај који може, у одређеним ситуацијама, да буде опасан по грађане и околину, а посебно имајући у обзир функцију коју наведено лице обавља као посланик, те имајући у виду да је исто лице запослено у образовној институцији, односно школи, те представља одредјени ауторитет за дјецу са којом ради”.

– Горе наведеном изјавом наведено лице је неспорно и јасно истакла да на њено одлучивање и понашање неусловно може да утиче Милорад Додик као персонификација Бога, односно као сами Бог, објашњава Сандић свој захтјев.

(Истинито)