Жена повријеђена на пјешачком прелазу животно угрожена

Од три пјешака која су повријеђена у двије саобраћајне незгоде у Бијељини, један је животно угрожен и упућен у Београд на лијечење, један је теже повријеђен и збринут у локалној болници, док је један задобио лакше повреде, саопштено је из бијељинске Полицијске управе.

Република Српска 11.03.2020 | 14:16
Жена повријеђена на пјешачком прелазу животно угрожена

У саопштењу је наведено да се јуче у Улици Николе Тесле око 12.30 часова догодила саобраћајна незгода у којој је аутомобил ситроен, којим је управљала жена Ј.Р, ударио жену А.М, која је ишла пјешке.

"Због тежине повреда, повријеђена А.М. је превезена у Београд на даље лијечење и животно је угрожена", наведено је у саопштењу.

Из полиције подсјећају да се истог дана на градској обилазници око 11.30 часова догодила саобраћајна незгода у којој је голф, којим је управљала особа чији су иницијали В.С., ударио двије дванаестогодишњакиње које су ишле пјешке.

"Једна дјевојчица лакше је повријеђена, док је друга задобила тешке повреде и задржана је на лијечењу у бијељинској болници", наведено је у саопштењу.

Обје саобраћајне незгоде догодиле су се на пјешачким прелазима, због чега из Полицијске управе Бијељина подсјећају возаче да је њихова обавеза да пропусте пјешака који је ступио, ступа или је изразио недовосмислену намјеру да жели да пређе преко означеног прелаза. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар