Žena povrijeđena na pješačkom prelazu životno ugrožena

Od tri pješaka koja su povrijeđena u dvije saobraćajne nezgode u Bijeljini, jedan je životno ugrožen i upućen u Beograd na liječenje, jedan je teže povrijeđen i zbrinut u lokalnoj bolnici, dok je jedan zadobio lakše povrede, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Republika Srpska 11.03.2020 | 14:16
Žena povrijeđena na pješačkom prelazu životno ugrožena

U saopštenju je navedeno da se juče u Ulici Nikole Tesle oko 12.30 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je automobil sitroen, kojim je upravljala žena J.R, udario ženu A.M, koja je išla pješke.

"Zbog težine povreda, povrijeđena A.M. je prevezena u Beograd na dalje liječenje i životno je ugrožena", navedeno je u saopštenju.

Iz policije podsjećaju da se istog dana na gradskoj obilaznici oko 11.30 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je golf, kojim je upravljala osoba čiji su inicijali V.S., udario dvije dvanaestogodišnjakinje koje su išle pješke.

"Jedna djevojčica lakše je povrijeđena, dok je druga zadobila teške povrede i zadržana je na liječenju u bijeljinskoj bolnici", navedeno je u saopštenju.

Obje saobraćajne nezgode dogodile su se na pješačkim prelazima, zbog čega iz Policijske uprave Bijeljina podsjećaju vozače da je njihova obaveza da propuste pješaka koji je stupio, stupa ili je izrazio nedovosmislenu namjeru da želi da pređe preko označenog prelaza. 

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar