Алжирац повријеђен у тучи миграната у Сарајеву

- Један мигрант, држављанин Алжира, превезен је у болницу након масовне туче миграната која је избила вечерас у сарајевском насељу Ступ.

Босна и Херцеговина 10.03.2020 | 22:45
Алжирац повријеђен у тучи миграната у Сарајеву

У Министарству унутрашњих послова Кантона Сарајево потврђено је да је једна особа повријеђена у нарушавању јавног реда и мира.

Портпарол МУП-а Мирза Хаџиабдић потврдио је за Н1 да је држављанин Алжира превезен на Универзитетски клинички центар у Сарајеву, гдје му се указује помоћ и утврђује степен повреда.

Н1 наводи да се инцидент догодио у близини зграде у којој је недавно спроведена акција кантоналног МУП-а када су у једној кући пронађена 154 мигранта, која су боравила у приватном објекту који не посједује дозволу за пружање услуга смјештаја.

Становници овог дијела града већ дужи период упозоравају да у њиховом насељу дефилује стотине миграната. И раније су указивали да су били свједоци свакодневних туча, галаме, насилног понашања, несносног мириса, бацања смећа, крађа, оштећења имовине околних радњи и кућа. 

(Срна)  

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Xx

11.03.2020 04:39

Све потушит то треба истјерат из дрзаве

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деградирање народа

11.03.2020 07:08

Не треба им дозволити улазак у БиХ, апсолутно затворити границе, ако је икако могуце. Они су посаст овог вијека, вратити их у њихове зенље, јер су они Који их хускају, затворили своје улазе. Ми имамо И превисе проблема, биједе И борбе за опстанак, да су они кап преко цасе.

ОДГОВОРИТЕ