Емина искеширала преко 200.000 евра за вилу у Новом Пазару!

Иако Емина Јаховић живи у Истанбулу у раскошној вили коју је добила након развода од Мустафе Сандала, поп певачица је одлучила да по својој мери скоцка и велелепну вилу у родној Новом Пазару.

Забава 10.03.2020 | 21:38
Емина искеширала преко 200.000 евра за вилу у Новом Пазару!

Наиме, она је недавно са братом Мирсадом реновирала породичну кућу у родном граду,  а према причама првих комшија за "Ало", певачица и бивши кошаркаш уложили су у реновирање дома 200.000 евра.

 - Много новца су Емина и њен брат Мирсад уложили у ову кућу, иако ретко долазе у Нови Пазар. Можда је и две године прошло откако сам је последњи пут видела. Када дође у родни град, комшије не обилази, јер нема она времена за таква дружења - отрила је комшиница за поменути лист.

Комшиница је открила да је на месту где се сада налази велелепна кућа, некада била стара породична.

- Раније је на том месту била њихова стара породична кућа на два спрата која је потпуно реконструисана и додатно проширена. Није то могло да кошта мање од 200.000 евра јер су коришћени најквалитетнији материјали. Довољно је да видите фасаду и столарију на зидовима и да вам буде јасно да је све то прескупо - каже комшиница.

- Не знам како њен дом изгледа изнутра, нисам имала прилику да уђем и видим, али сам чула да је прелепо - каже Еминина комшиница.

Према њеним речима, када је завршено реновирање куће, данима су радници у њу уносили скупоцени стилски намештај.

Део намештаја је допремљен са сајма у Београду, а други део иностранства. Данима су стизали камиони са фотељама, комодама, софама, плакарима... Ко зна колико је тек за намештај потрошила новца. А и нека је, треба да живи у луксузу - каже Еминина комшиница.

Певачица због многобројних обавеза ретко посећује Нови Пазар, а поред велелепне виле породица Јаховић поседује и огроман ранч у Црној Гори.

- Емина ретко доводи децу у свој родни град, а и када то уради, они се кратко задрже у њему. Њен брат Мирсад има огроман ранч код Рожаја у Црној Гори, подно планине Хајла, и они, највероватније, тамо проводе време. У овом насељу су виле богаташа, а Јаховићи ту живе већ деценијама. Била би срамота да једна таква звезда каква је Емина, али и њен брат који је звучно спортско име, има неку мању кућу у неком другом насељу - каже њена комшиница и додаје да је Еминина мајка Сенија, која је била један од бољих педијатара у овом делу Србије, чешће борави ван Новог Пазара.

Извор: Ало/Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар