Emina iskeširala preko 200.000 evra za vilu u Novom Pazaru!

Iako Emina Jahović živi u Istanbulu u raskošnoj vili koju je dobila nakon razvoda od Mustafe Sandala, pop pevačica je odlučila da po svojoj meri skocka i velelepnu vilu u rodnoj Novom Pazaru.

Zabava 10.03.2020 | 21:38
Emina iskeširala preko 200.000 evra za vilu u Novom Pazaru!

Naime, ona je nedavno sa bratom Mirsadom renovirala porodičnu kuću u rodnom gradu,  a prema pričama prvih komšija za "Alo", pevačica i bivši košarkaš uložili su u renoviranje doma 200.000 evra.

 - Mnogo novca su Emina i njen brat Mirsad uložili u ovu kuću, iako retko dolaze u Novi Pazar. Možda je i dve godine prošlo otkako sam je poslednji put videla. Kada dođe u rodni grad, komšije ne obilazi, jer nema ona vremena za takva druženja - otrila je komšinica za pomenuti list.

Komšinica je otkrila da je na mestu gde se sada nalazi velelepna kuća, nekada bila stara porodična.

- Ranije je na tom mestu bila njihova stara porodična kuća na dva sprata koja je potpuno rekonstruisana i dodatno proširena. Nije to moglo da košta manje od 200.000 evra jer su korišćeni najkvalitetniji materijali. Dovoljno je da vidite fasadu i stolariju na zidovima i da vam bude jasno da je sve to preskupo - kaže komšinica.

- Ne znam kako njen dom izgleda iznutra, nisam imala priliku da uđem i vidim, ali sam čula da je prelepo - kaže Eminina komšinica.

Prema njenim rečima, kada je završeno renoviranje kuće, danima su radnici u nju unosili skupoceni stilski nameštaj.

Deo nameštaja je dopremljen sa sajma u Beogradu, a drugi deo inostranstva. Danima su stizali kamioni sa foteljama, komodama, sofama, plakarima... Ko zna koliko je tek za nameštaj potrošila novca. A i neka je, treba da živi u luksuzu - kaže Eminina komšinica.

Pevačica zbog mnogobrojnih obaveza retko posećuje Novi Pazar, a pored velelepne vile porodica Jahović poseduje i ogroman ranč u Crnoj Gori.

- Emina retko dovodi decu u svoj rodni grad, a i kada to uradi, oni se kratko zadrže u njemu. Njen brat Mirsad ima ogroman ranč kod Rožaja u Crnoj Gori, podno planine Hajla, i oni, najverovatnije, tamo provode vreme. U ovom naselju su vile bogataša, a Jahovići tu žive već decenijama. Bila bi sramota da jedna takva zvezda kakva je Emina, ali i njen brat koji je zvučno sportsko ime, ima neku manju kuću u nekom drugom naselju - kaže njena komšinica i dodaje da je Eminina majka Senija, koja je bila jedan od boljih pedijatara u ovom delu Srbije, češće boravi van Novog Pazara.

Izvor: Alo/Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar