Марија одржала први у низу концерата у Сава центру!

Марија Шерифовић је у недељу, 8. марта, одржала први у низу концерата под називом "Друга страна плоче вол.2" у Сава центру, тачно годину дана након прве туре концерата под истим називом.

Забава 09.03.2020 | 19:11
Марија одржала први у низу концерата у Сава центру!

И овог празника посвећеног свим женама, Марија је прво пожелела дамама срећан 8. март, а касније низала како стране, тако и домаће хитове.

Бројне познате личности подржале су Марију на концерту на којем је, како нам је рекла уочи изласка на бину, била потпуно опуштена и без трунчице треме, за разлику од прошле године. Такође, и мршавија 12 килограма.

- Желим само да све ради, да све функционише! - казала је Марија пред концерт, а открила је да је добила поклон за Дан жена, док није прецизирала од кога.

Највећа подршка била јој је мајка Верица Шерифовић, која ју је бодрила из првог реда, а која је сасвим сигурно ове ноћи била и најпоноснија жена у дворани Сава центра.

 Мајка је поносна на мене, мислим да не може бољи Осми март да има - навела је Шерифовићева, а на питање о емитовном статусу остала је недоречена.

Међу познатим личностима у првом реду су се такође нашли и Саша Поповић са супругом Сузаном Јовановић, Јелена Карлеуша са Зораном Бирташевићем, Кристина Беквалац, док се као гошћа на вечерашњем концерту појавила Александра Радовић.

Вечерас ће Марија још једном наступити пред београдском публиком, а потом и 11. као и 26 марта.

Извор: Ало/Телеграф Фото: Е-стоцк /АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар