Marija održala prvi u nizu koncerata u Sava centru!

Marija Šerifović je u nedelju, 8. marta, održala prvi u nizu koncerata pod nazivom "Druga strana ploče vol.2" u Sava centru, tačno godinu dana nakon prve ture koncerata pod istim nazivom.

Zabava 09.03.2020 | 19:11
Marija održala prvi u nizu koncerata u Sava centru!

I ovog praznika posvećenog svim ženama, Marija je prvo poželela damama srećan 8. mart, a kasnije nizala kako strane, tako i domaće hitove.

Brojne poznate ličnosti podržale su Mariju na koncertu na kojem je, kako nam je rekla uoči izlaska na binu, bila potpuno opuštena i bez trunčice treme, za razliku od prošle godine. Takođe, i mršavija 12 kilograma.

- Želim samo da sve radi, da sve funkcioniše! - kazala je Marija pred koncert, a otkrila je da je dobila poklon za Dan žena, dok nije precizirala od koga.

Najveća podrška bila joj je majka Verica Šerifović, koja ju je bodrila iz prvog reda, a koja je sasvim sigurno ove noći bila i najponosnija žena u dvorani Sava centra.

 Majka je ponosna na mene, mislim da ne može bolji Osmi mart da ima - navela je Šerifovićeva, a na pitanje o emitovnom statusu ostala je nedorečena.

Među poznatim ličnostima u prvom redu su se takođe našli i Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović, Jelena Karleuša sa Zoranom Birtaševićem, Kristina Bekvalac, dok se kao gošća na večerašnjem koncertu pojavila Aleksandra Radović.

Večeras će Marija još jednom nastupiti pred beogradskom publikom, a potom i 11. kao i 26 marta.

Izvor: Alo/Telegraf Foto: E-stock /ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar