Здравко љубио чувену глумицу из "Лепоте порока"!

Здравко Чолић већ скоро 20 година ужива у складном браку са супругом Александром, с којом има две ћерке Уну и Лару.

Забава 07.03.2020 | 13:29
Здравко љубио чувену глумицу из "Лепоте порока"!

Познато је да никада није желео да експонира свој приватни живот, па смо само у ретким приликама могли да видимо како изгледа његова сапутница. Тако је било и пре женидбе. Само ретки се сећају његових љубавних авантура о којима су медији у Југославији писали, а једна од њих била је Јасна Орнели Бери, позната глумица.

Почетком седамдесетих у Сарајеву, где су обоје живели, дошло је до сусрета између Чоле и ње и одмах је планула љубав. Јасна је важила за једну од најлепших девојака Југославије и, како се тада писало, њена и Здравкова љубав била је искрена и велика. О том периоду сведочила је и Јасна, али тек 47 година касније.

- Ми смо се упознали јако млади, давно. Одлазили смо на Скендерију, у Дом младих, који је окупљао таленте, и ту су били не само музичари већ и глумци, сликари. Дружили смо се и ту сам се ја први пут заљубила. Сви ми имамо прве љубави и увек ће имати један део у мом срцу који је само резервисан за њега. Поготово зато што сам имала једно предивно искуство које ћу памтити читав живот - истакла је ова лепа глумица за један босански медиј.

Како је рекла, путеви су им се раздвојили, а први пут после рата срели су се у Београду.

- Био је то сусрет врло емотиван. Здравко Чолић је особа која шири позитивну енергију. Он има оно нешто. Сада, после толико година, успео је да задржи то. Он је добар човек. Ја сам код њега волела тај његов нерв, ту искру у оку која не престаје да зрачи - рекал је тада Јасна и наставила:

- То је и даље љубав коју не можете помиловати и држати за руку. Здравко ће остати увек свачији и ничији. Пре свега је добар човек. Чола ми је посветио песму „Ноћ ми те дугује“ - закључила је она.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сфф 2019

Објава коју дели ЈаснаОрнелаБерy (@јаснаорнелаберy) дана

Јасна је рођена 1954. у Зеници. Глумила је у „Жикиној династији“, „Нафаки“, „Грбавици“, „У земљи крви и меда“ и другим филмовима. Њена најпознатија улога је Маца у „Лепоти порока“, где има сцену са Мимом Караџићем, у којој изговара чувену реченицу: „Јеси ти поп или је*ач.“

Још осамдесетих година Јасна се удала за познатог балетског уметника и кореографа Тончија Маринића, с којим има сина Вука, који је данас познати глумац. Сарајевом је кружила прича да су све девојке биле заљубљене у њега, чак су му и цвеће слале, али је његово срце успела да освоји глумица. Маринић је преминуо 2012. године.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар